Šiaulių rajono eglutės – viena už kitą gražesnės

Artėjant gražiausioms metų šventėms – Šventoms Kūčioms, Kalėdoms, Naujiesiems metams – Šiaulių rajono gyvenvietės nušvito įspūdingomis eglutėmis, kurių švieselės tamsumas prašalina, yra bendruomeniškumo, meilės savo artimui ir aplinkai pavyzdys. Su kokiu rūpesčiu ir kruopštumu jos puoštos! Kaip stengtasi jas kuo gražiau nufotografuoti ir atsiųsti nuotraukas Šiaulių rajono savivaldybės eglučių varžytuvėms. Išpuoštos rajono įstaigos, įmonės, gyventojų kiemai, o virtualiose Šiaulių rajono eglučių varžytuvėse kvietėme dalyvauti miesto ir jo mikrorajonų, miestelių, gyvenviečių, kaimų, kitaip tariant – visuomenines eglutes.
Kviečiame grožėtis Šiaulių rajono eglutėmis ir jas puošusių žmonių išradingumu Šiaulių rajono savivaldybės tinklapyje www.siauliuraj.lt ir socialinio tinklo Facebook Šiaulių rajono savivaldybės paskyroje https://www.facebook.com/%C5%A0iauli%C5%B3-rajono-savivaldyb%C4%97-1649491928627382 . Varžytuvių balsavimas vyks socialiniame tinkle Facebook. Pradžiuginkite vieni kitus balsuodami!
Jeigu iki šiol neatsiuntėte eglučių nuotraukų – dar nepavėlavote! Kviečiame tai padaryti iki pat Naujųjų! Siųsti – Šiaulių rajono mero padėjėjai Ritai Žadeikytei e.paštu rita.zadeikyte@siauliuraj.lt arba į socialinio tinklo Facebook Šiaulių rajono savivaldybės pranešimų skiltį https://www.facebook.com/%C5%A0iauli%C5%B3-rajono-savivaldyb%C4%97-1649491928627382/inbox.
Šiaulių rajono savivaldybės informacija

Total
0
Dalinasi
Related Posts
Skaityti daugiau

Vairavo neblaivūs

Per savaitę (kovo 29-balandžio 5 dienomis) policijos pareigūnai sulaikė du vairuotojus, kurie vairavo transporto priemonę apsvaigę nuo alkoholio,…
Skaityti daugiau

Orai  

Spalio 19-25 dienomis gyvensime prisiminimais apie Bobų vasarą. Dangų dažnai uždengs debesys, kurie neskubės sklaidytis. Saulės spinduliais mėgautis…