2021-ųjų metų horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Pagal Rytų kalendorių, 2021-ieji bus Baltojo metalinio jaučio metai. Jautis būna nepaprastai ryžtingas ir ištvermingas, siekdamas savo tikslų, todėl šios savybės visus metus bus labiausiai vertinamos. Jos padės žmonėms visose gyvenimo srityse.

2021-aisiais bus galima planuoti ilgalaikius projektus, tačiau neskubėti jų imtis, nes jie bus sėkmingi tik ateityje. Genialias idėjas, kurios kils mokslininkams ir kūrybingiems asmenims, pavyks lengvai įgyvendinti.

Profesiniame gyvenime darbštiems ir atkakliems seksis puikiai, tačiau daugumai kils bendravimo problemų asmeniniame gyvenime. Jaučio metais padaugės konfliktų, nesutarimų, bus sunku surasti bendrą kalbą.

Astrologai pranašauja, kad 2021-aisiais smarkiai išaugs skyrybų ir išsiskyrimų skaičius dėl žmonių nesugebėjimo leistis į kompromisus ir suvaldyti savo emocijų.

AVINAS

2021-ieji metai šio Zodiako ženklo atstovams žada permainas. Gali tekti priimti ryžtingus sprendimus, nuo kurių priklausys jūsų ateities gerovė. Nors atsakomybė gąsdins, tačiau žvaigždės pataria būti pakankamai ryžtingiems ir nebijoti priimti sprendimų, galinčių pakeisti visą gyvenimą.

Jei ir toliau plauksite pasroviui,vėliau gailėsitės, kad neįgyvendinote savo idėjų. Dabar tam bus tikrai palankus metas: net ir tuo atveju, jei teks susidurti su sunkumais, galite būti užtikrinti, kad sulauksite kitų asmenų pagalbos, todėl įveikti kliūtis galėsite kur kas lengviau.

Jus gali maloniai nustebinti draugų ir artimųjų geranoriškumas: jie stengsis jums pagelbėti, todėl turėsite galimybę paskirstyti užduotis. Nesibaiminkite, jei už pagalbą dabar negalėsite tinkamai atsidėkoti: ateis laikas, kada ir jūsų artimiesiems prireiks pagalbos.

2021-ieji – Jaučio metai sudarys sąlygas atsiskleisti jūsų talentams: jei svajojote būti išgirsti ir pastebėti, dabar tam turėsite iš tiesų puikių galimybių. Jei abejojate savo gabumais, žvaigždės pataria kreiptis į kompetentingus specialistus, kurie jums duos tikrai naudingų patarimų, ir galės nukreipti tinkama linkme.

JAUTIS

Didelis Jaučio užsispyrimas 2021-aisiais metais gali trukdyti susikurti geresnį gyvenimą, todėl žvaigždės pataria pamiršti savo principus ir nesispyriojant atlikti jums patikėtas užduotis. Nors kartais gali atrodyti, kad tiesiog paklūstate viršesnių žmonių nurodymams, tačiau turite suprasti, kad tai gali būti naudinga ir jums patiems.

2021-aisiais metais Jaučiui gali tekti iš naujo susidėlioti prioritetus ir išsiaiškinti, ką iš tiesų jis nori pasiekti.

Jeigu tiesiog atsiduosite likimui į rankas, galite ne iki galo išnaudoti savo potencialą, todėl metų pabaigoje gailėsitės dėl neatliktų darbų ar dėl praleistų galimybių.

Nors metų pradžioje jausitės šiek tiek aptingę ir neturėsite jokio noro atlikti kasdienių užduočių, tačiau žvaigždės pataria susiimti ir pasistengti viduje atrasti jėgų.

Jau antrąjį metų trečdalį viskas gali atrodyti gerokai paprasčiau, o netikėta pozityvumo banga leis tiesiog kalnus nuversti.

DVYNIAI

2021-aisiais metais didžiausių pokyčių galite tikėtis finansų ir meilės srityse. Ateinantys metai bus labai permainingi, todėl nespėsite susivokti, ar jums sekasi, ar vėl užklupo bėdų banga. Vis dėlto metai bus tikrai įdomūs: likimas jums negailės malonių staigmenų, kurios nuspalvins jūsų kasdienybę ir leis atrasti tokias veiklas, apie kurias anksčiau nė nesusimąstydavote.

Nors norėsite kuo daugiau laiko praleisti mėgaudamiesi naujomis veiklomis, tačiau būtent dėl to gali nukentėti jūsų darbo rezultatai. Žvaigždės pataria susidaryti griežtą dienotvarkę ir jos nuosekliai laikytis: tokiu atveju atrodys, kad per dieną spėjate nuveikti kur kas daugiau, todėl turėsite laiko ir savo gyvenimo malonumams.

Tikėtina, kad 2021-aisiais metais Dvyniai bus išsiblaškę ir skųsis atminties pablogėjimu. Žvaigždės pataria to neignoruoti, ir atrasti būdų, kurie padėtų pakeisti šią situaciją. Taip pat galimi kiti neženklūs sveikatos sutrikimai, į kuriuos nenumokite ranka: jei į gydytoją kreipsitės laiku, tokiu atveju galėsite išvengti klastingų ligų.

VĖŽYS

2021-aisiais metais Vėžys turės daugybę galimybių užmegzti naujas pažintis, kurios gali padėti tvirtą pamatą ateities karjerai. Neatsisakykite galimybių sudalyvauti mokymuose ar seminaruose, daugiau laiko skirkite asmeniniam tobulėjimui. Tai, ką nuveiksite per ateinančius metus, gali smarkiai atsiliepti net ir tolimai jūsų ateičiai, taigi, netinginiaukite ir imkitės veiksmų.

Metų pradžioje gali atrodyti, kad darbų yra kur kas daugiau nei jūs spėjate nuveikti, tačiau labai greitai įsitikinsite, kad jūsų sugebėjimai yra kur kas įspūdingesni nei manėte. Galite būti užtikrinti, kad tai neliks nepastebėta: jau metų viduryje vadovas jums gali pasiūlyti paaukštinimą ar kitą darbo poziciją. Neatmeskite šių pasiūlymų – tai bus naudinga ne tik jūsų finansinei gerovei, bet taip pat ir asmenybės augimui.

LIŪTAS

2021-aisiais metais bus svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp karjeros ir asmeninio gyvenimo. Nors anksčiau šios dvi sritys viena su kita nesikirto, tačiau dabar gali tekti priimti ryžtingus sprendimus. Metų pradžia gali atrodyti tikrai nelengva, tačiau labai greitai viskas pasikeis: kai susidėliosite prioritetus, kasdienybė atrodys kur kas šviesesnė ir labiau džiuginanti. Nors pokyčiai yra tiesiog neišvengiami, tačiau tai jūsų gyvenimą pavers kur kas įdomesniu. Kliūčių, kurias teks įveikti, taip pat netrūks, tačiau visa tai jus užgrūdins ir leis pasijusti stipresniems.

Jei šiuo metu ieškosite darbo, jums gali tekti įdėti tikrai nemažai pastangų – tik tuomet galėsite tikėtis gero rezultato. Turėtumėte labiau pasitikėti savimi ir elgtis ryžtingai. Pristatydami save turite atskleisti visas gerąsias savo savybes, o tai padaryti gali būti ne taip paprasta, kaip atrodys iš pradžių. Jei planuojate keisti darbovietę, žvaigždės pataria sulaukti antrosios metų pusės, kada laikotarpis tam bus palankesnis. Nusiteikite, kad naujos pareigos gali pareikalauti gerokai daugiau pastangų nei jūs manėte, o tam tikrų užduočių atlikimas gali užimti daugiau laiko. Nesisielokite, jei jums teks dirbti viršvalandžius: anksčiau ar vėliau jūsų pastangos tikrai bus pastebėtos ir sulauks tinkamo įvertinimo.

MERGELĖ

Mergelės ženklo atstovai 2021-aisiais metais turi ruoštis permainoms. Nors gali atrodyti, kad pagaliau įsivažiavote į jums tinkamą gyvenimo ritmą, tačiau ateinančiais metais viskas smarkiai pasikeis. Žvaigždės jums yra paruošusios ne vieną staigmeną: įvairūs gyvenimo pokyčiai gali ir džiuginti, ir liūdinti, ar net piktinti. Vis dėlto turėtumėte atminti, kad ne viskas gyvenime jums yra pavaldu, todėl teks atsiduoti į likimo rankas. Galite net neabejoti, kad anksčiau ar vėliau atsidursite būtent ten, kur ir turėtumėte būti. Nesisielokite dėl praradimų: nors jų 2021-aisiais metais tikrai netrūks, tačiau visa tai bus tik į naudą.

Karjeros srityje galimi tam tikri nesklandumai, kurie vers tiesiog rautis plaukus. Vis dėto per daug graužtis nereikėtų – vėliau paaiškės, kad problemos net nebuvo tokios didelės, o iš jų gavote tikrai naudingą pamoką. Jei galvojate apie galimybę keisti profesinę sritį, 2021-ieji metai tam bus palankūs – galite net neabejoti, kad žvaigždės jums padės priimti teisingus sprendimus.

SVARSTYKLĖS

2021-aisiais metais Svarstyklių laukia tikrai malonios permainos. Nors gyvenimiški pokyčiai joms neretai atrodo gąsdinantys, tačiau ateinančiais metais tikrai nebus reikalo bijoti: Viskas klostysis tarsi sviestu patepta, ir net sudėtingiausių darbų atlikimas pareikalaus gerokai mažiau pastangų.

Atrodys, kad 2021-aisiais metais keičiasi viskas: tai palies ne tik karjeros, bet ir meilės bei finansų sritį.
Planuojantys keisti darbovietę ar norintys pradėti naują verslą gali sulaukti netikėtų pasiūlymų, kurie skambės tikrai patraukliai. Nors iš pirmo žvilgsnio pasiūlymas gali atrodyti neįtikėtinas, tačiau labai greitai paaiškės, kad jame nėra jokios apgaulės. Priimkite šią likimo siunčiamą dovaną – tai padės susikurti kur kas geresnę ateitį. Jei neketinate keisti darbovietės, galite tikėtis vadovo pripažinimo: savo sename darbe. Galbūt pagaliau jums bus pasiūlytas paaukštinimas ar pakeltas atlyginimas. Nesijauskite kalti prieš savo kolegas – jūs tai užsitarnavote sunkiu ir nuosekliu darbu, todėl dabar galėsite mėgautis saldžia pergale.

SKORPIONAS

2021-aisiais metais Skorpionas turėtų būti kaip niekad atsargus. Didelė tikimybė, kad jūsų kelyje pasitaikys ne vienas asmuo, kuris norės jums pakenkti, todėl turite išlikti budrūs. Nors gali kilti pagundų išlieti savo širdį ar net išpasakoti kitų žmonių paslaptis, tačiau taip elgdamiesi galite prisidaryti sau bėdos. Žvaigždės pataria laikyti liežuvį už dantų, nes tik tokiu atveju galėsite užtikrinti savo ir savo artimųjų saugumą.

Ateinančiais metais Skorpionai turės daugybę progų užmegzti naujus ryšius, tačiau kiekvieną naują pažintį reikėtų vertinti kritiškai. Iš pažiūros daugybė žmonių gali atrodyti malonūs ir norintys padėti, tačiau tai tėra priedanga, kuri padeda pasiekti savanaudiškų tikslų. Pasistenkite atskleisti kiek įmanoma mažiau savo asmeninio gyvenimo detalių, nes priešingu atveju galite prisidaryti didelių problemų.

ŠAULYS

2021-ieji metai Šauliui žada daugybę netikėtumų, kurie ir džiugins, ir liūdins. Pirmoje metų pusėje atrodys, kad viskas teka įprasta vaga, tačiau jau vasarą pastebėsite įvairius gyvenimo pokyčius, kurie į kasdienybę privers pažvelgti visai kitomis akimis.

Nors esate pratę viską kruopščiai ir nuosekliai planuoti, tačiau ateinančiais metais turėtumėte dar geriau pasiruošti likimo staigmenoms. Net ir itin kruopščiai parengti planai kartais gali sužlugti, todėl visada pravartu turėti atsarginį planą. Šiuo laikotarpiu gali pasireikšti jūsų užslėpti talentai, kurie atvers visiškai naujas galimybes. Jei veiksite ryžtingai, žvaigždės jus už tai tikrai apdovanos, todėl gyvenimas taps kur kas gražesnis.

Metų eigoje įvairių kasdienių darbų tikrai netrūks: gali atrodyti, kad visos užduotys yra užgriuvusios vien tik jūsų pečius, ir tai tikrai erzins. Vis dėlto žvaigždės pataria nesidairyti į šalis ir susitelkti į jums patikėtus darbus: jei juos atliksite kruopščiai ir sąžiningai, galite sulaukti tikrai malonių staigmenų.

OŽIARAGIS

2021-ieji metai Ožiaragiams bus labai perspektyvūs. Turėsite ne vieną progą užmegzti naudingus ryšius bei įgyvendinti savo svajones. Jei tikslingai sieksite savo užsibrėžtų tikslų, likimas jus apdovanos netikėtomis, tačiau tikrai maloniomis dovanomis. Jei tiesiog tinginiausite, 2021-ieji metai jums nežadės nieko naujo, tačiau kas kita, jei susiimsite, ir laikysitės parengto veiksmų plano. Galite būti maloniai nustebinti suvokę, kad įvairių idėjų įgyvendinimas reikalauja gerokai mažiau pastangų nei tikėjotės, todėl galėsite užbaigti net ir itin sudėtingus ir ilgai užsitęsusius projektus. Jei nuspręsite prašyti artimųjų pagalbos, jus maloniai nustebins jų geranoriškumas, todėl jums nereikės visų iškylančių sunkumų spręsti vien tik savo jėgomis.

VANDENIS

2021-aisias metais Vandenis bus labai emocingas, o tai gali trukdyti siekti užsibrėžtų tikslų. Atrodys, kad visi tik ir trokšta jumis pasinaudoti, todėl nepasitikėsite net ir pačiais artimiausiais žmonėmis. Žvaigždės pataria į viską žvelgti paprasčiau ir neatsisakyti pagelbėti savo draugams ar giminaičiams: niekada nežinote, kada jums patiems gali prireikti pagalbos, todėl būkite dėmesingi ir pagalvokite, kuo galėtumėte būti naudingi. Net tada, kai atrodys, kad kiti asmenys iš jūsų reikalauja per daug, turėtumėte nesiliauti stengtis ir tikrai pasieksite puikių rezultatų.

Karjeros srityje 2021-aisiais metais Vandenis gali tikėtis nemažų pokyčių ir jie nebūtinai džiugins. Metų pradžioje gali tekti keisti darbovietę, ir tokios rimtos gyvenimo permainos kels didelę įtampą.

ŽUVYS

2021-aisiais metais Žuvims teks išmokti ieškoti kompromisų. Nors gali atrodyti, kad tam tikrose situacijose kiti asmenys nėra teisūs, tačiau jūsų balsas nebūtinai bus išgirstas. Jei norite pasiekti gerų rezultatų, turite išmokti priimti kitokią nuomonę, kuri jums nebūtinai atrodo teisinga. Jei būsite pakankamai taktiški ir išmoksite išklausyti bei stengsitės suprasti, metai jums bus tikrai sėkmingi.

Žvaigždės šio Zodiako ženklo atstovams yra paruošusios tikrai nemažai staigmenų, tačiau ne visos jų bus malonios. Ateinančiais metais jums gali tekti pasvarstyti ne tik apie darbovietės, bet ir apie profesinės srities keitimą. Nors tai gali tapti tikrai rimtu iššūkiu, tačiau turite suprasti, kad visa tai jums bus tik į naudą. Jei ilgą laiką nesiryžote imtis veiksmų, tikėtina, kad 2021-aisiais metais kažkas pastūmės jus tai padaryti.

Total
0
Dalinasi
Related Posts