Antra vieta ir savanorių „grybavimas“ Kretingoje 

Kretingoje vyko „Švento Pranciškaus taurės bėgimas. Ruduo 2018“. Varžybų startas ir finišas buvo Kretingos Rotušės aikštėje. Į bėgimą susirinko nemenkas būrelis Lietuvos bėgimo mėgėjų. Varžybose startavo ir penki Šiaulių rajono sporto klubo „Lukas“ bėgikai.

Bėgikai galėjo pasirinkti keturis nuotolius: 0,4, 3, 10,5 ir 21,1 kilometro.

10,5 kilometro nuotolyje Justinas Križinauskas dėl „grybavusių“ trasos savanorių surinko daugiau kilometrų nei kiti ir užėmė devintą vietą tarp vyrų. Adolfas Križinauskas šį nuotolį įveikė keturiasdešimt antras (rezultatas 51,11 minutės).

21,1 kilometro nuotolyje (realiai apie 18 kilometrų) geriausiai sekėsi Daliai Lukošienei, kuri nuotolį įveikė per 1.21,14 valandos ir absoliučioje moterų įskaitoje užėmė antrąją vietą. Tarp vyrų penktas finišavo Remigijus Zalumskis (rezultatas 1.10,26 valandos), o Ričardas Kanišauskas užėmė dvidešimt septintąją vietą (rezultatas 1.26,08 valandos).

Pirmųjų-trečiųjų vietų bendros įskaitos laimėtojai buvo apdovanoti rėmėjų prizais ir medaliais. Visi įveikę distancijas gavo atminimo medalį su bėgimo atributika.

SK „Lukas“ inf.

Total
0
Dalinasi
Related Posts