Šokėjai kūrė rudens pasaką

Kai rudenį gamta dovanoja tiek daug gražių spalvų, o vėjas lapus po kojomis plaiksto, norisi kažką kurti. Naisių filialo darbuotojos su filialo šiuolaikinių šokių grupės „Stilius“ nariais sugalvojo kurti pasaką apie rudenį. Pradžioje vaikai iš aplinkos prisirinko lapų, atnešė kitų rudens gėrybių ir susikūrė rudenišką aplinką.

Šokėjai su kultūros darbuotojomis prisiminė ir aptarė, kas yra pasaka ir be ko jos nebūtų. O tada jau prasidėjo tikras kūrybinis procesas, kai kūrė visi po sakinį, rinko vardus veikėjams, prisiminė ir į pasaką vedė stebuklingus daiktus. Kad pasaka būtų kuo įdomesnė, reikėjo atlikti daug įdomių užduočių.

Po kūrybinių darbų meno vadovė Audronė Treinauskienė kartu su vaikais dainavo ir muzikavo. Visi drauge, pritardami lazdelėmis ir jūros akmenukais, atliko lietuvių liaudies dainą „Kas ten teka“. Užsiėmimų pabaigoje kultūros darbuotojos pakvietė žaisti  žaidimą „Kas greičiau nuneš?“ Užsidėję ant galvos lapą ir kaštoną, dalyviai varžėsi ne tik, kas greičiau nuneš, bet reikėjo stengtis išlaikyti taisyklingą laikyseną ir išlaikyti gerą nuotaiką.

ŠRSKC Naisių filialo informacija

Total
0
Dalinasi
Related Posts