Laimingą loterijos bilietą 67-erių šiaulietė gavo Valentino dienos proga

Šiaulietė Genovaitė Kutkienė juokiasi, kad jai gyvenime pasisekė – turi atidų ir romantišką vyrą, mylinčią dukrą ir net laimėjo loterijoje solidžią sumą.

 „Vyras visada mane pasveikina švenčių proga. Tiesą sakant, kai ryte išėjo iš namų, gėlių ir šįkart tikėjausi, bet loterijos bilieto, kuris dar ir laimingas – ne“, – juokiasi moteris.

„Žinote, pensininkai esame, tai pinigų tikrai daug neturime. Nuėjo vyras į turgų, nupirko gėlių, teliko tik pora eurų. Ir ką gi už juos nupirksi? Praeidamas pro kioską nusprendė paimti du „Gelbėkit vaikus“ loterijos bilietus. Štai ir laimėjome net 1000 eurų, o mums tai be galo dideli pinigai!“, – laimėjimu džiaugiasi Genovaitė.

Prieš keletą mėnesių atsiimtas laimėjimas Genovaitės nenustoja džiuginti. „Nusipirkome sau namie naują lovą, kurią naudojame ir džiaugiamės kasdien, o už likusius pinigus dukrai įtaisėme bulvių tarkavimo mašiną. Tai dabar dažnai dukra paskambina, sako, va, bulvinius blynus kepiau, prisiminiau jus“, – sako šiaulietė Genovaitė. „Juk tai yra tikra laimė“, – priduria.

Nors gero ūpo moteriai netrūksta, ji sako savo sėkme per daug netikinti, o loterijos bilietus, jei ir perka, tai labiau kaip kasdienybės paįvairinimo būdą. Aišku, labai retai ką nors laimime, tačiau „Gelbėkit vaikus“ loterija, kaip aš sakau, yra vienintelė, kuri, net jei ir praloši – širdies visai neskauda, nes pinigai tenka kilniam tikslui, pagalbai vaikams“, – dalijasi Genovaitė ir priduria, kad dabar ši loterija – jos mėgstamiausia, o spaudos kioskas, kuriame vyras pirko šeimą nudžiuginusį loterijos bilietą – laiminga vieta.

Total
0
Dalinasi
Related Posts