Namuose sumuštas vaikas

  Namuose galimai neblaivi mama sumušė šešerių metų sūnų. Tai, kad mama pakėlė ranką prieš mažametį, pastebėjo mokyklos pedagogai.

Pirmadienio ryte Raudėnų mokyklos-daugiafunkcio centro priešmokyklinio ugdymo pedagogė pastebėjo, jog vienam iš berniukų patinęs smilkinys, matosi mėlynė.

Iš seniūnijos buvo pakviesta socialinė darbuotoja ir pedagogai pabandė pasikalbėti su berniuku. Mokyklą-daugiafunkcį centrą lanko dar du šios šeimos vaikai. Į ikimokyklinę grupę einantis penkiametis brolis bei dar vienas brolis, lankantis antrąją klasę, prasitarė, jog priešmokyklinuką brolį sumušė neblaivi mama – trenkė kumščiu jam į smilkinį.

Į mokyklą buvo iškviesta mama bei rajono Vaiko teisių apsaugos skyriaus specialistai. Atvykę vaiko teisių gynėjai paėmė vaikus iš šeimos ir laikinai įkurdino juos Kuršėnų vaikų namuose.

Pasak mokyklos-daugiafunkcio centro direktorės Zitos Bezarienės, šeima, kurioje auga sumuštas mažametis, problemiška, dėl girtavimo yra įrašyta į rizikos šeimų grupę, stebima seniūnijos socialinių darbuotojų.

Direktorės teigimu, anksčiau vaikų sumušimo atvejų šeimoje nebuvo užfiksuota.

Informacija apie smurtą prieš mažametį perduota policijos pareigūnams.

„Kuršėnų krašto žinių“ informacija

Total
0
Dalinasi
Related Posts
Skaityti daugiau

Reidas Šiauliuose

Ankstų rytą, po šventinio savaitgalio, įvažiuojant į Šiaulius, Aleksandrijoje, Šiaulių apskrities policijos Kelių policijos tarnybos pareigūnai surengė reidą,…