KRIMINALINĖ SUVESTINĖ 

  Vagystės

Kuršėnuose, Vairuotojų gatvėje, naktį, atplėšus lentas, iš 53-ejų metų moteriai priklausančio sandėliuko pagrobta  žoliapjovė AL-KO ir benzininis pjūklas STIHL. Turtinė žala – 450 eurų.

Paežerių kaime, sugadinus laukujų plastikinių durų užraktą ir patekus į 48-erių vyro negyvenamą sodybą, pagrobta benzininė elektros pastotė (pavadinimas nežinomas) ir „Fiskars“ kirvis. Turtas draustas AB „Lietuvos draudimas“. Turtinė žala – 770 eurų. Pastate ir lauke filmavimo kamerų nėra, signalizacija neįrengta.

Meškių kaime iš 48-erių metų vyro sodo namelio garažo, sugadinus įleidžiamąją spyną, pagrobta 82-iejų metų vyro automobilio priekaba VIKA8142, benzininė žoliapjovė ir elektrinis  medžio pjovimo pjūklas. Vagystė įvykdyta laikotarpyje tarp gruodžio 24-sausio 22 dienos. Turtinė žala – 600 eurų.

Smurtas

Kuršėnuose, J. Janonio gatvėje, namuose, žodinio konflikto metu 60-metis vyriškis du kartus kumščiu sudavė bendraamžei žmonai į galvą ir vieną kartą su delnu į ausį, taip sukeldamas fizinį skausmą. Nukentėjusioji kreipėsi į Respublikinės Šiaulių ligoninės Priėmimo skyrių, iš kur dėl galvos sumušimo išleista gydytis ambulatoriškai. Informuotas specializuotos pagalbos centras. Šeimoje nepilnamečių vaikų nėra. Vyriškis sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Šiupylių kaime,  namuose, neblaivus (2,28 promilės alkoholio) 27-erių metų vyras sumušė neblaivų (1,86 promilės alkoholio) 57-erių metų vyrą, gimusį 1960 m. Nukentėjusysis veido sumušimą gydosi ambulatoriškai.

Lingailių kaime,  namuose, 40-metis vyras pastūmė metais jaunesnę sutuoktinę, kuri griūdama užsigavo  ranką. Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į  areštinę.

Adomiškių kaime, namuose, neblaivus (1,97 promilės alkoholio) 37-erių vyras  rankomis sugriebė už kaklo ir plastikiniu kibiru trenkė į petį 40-metei sutuoktinei. Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vandalizmas

Piktuižių kaime, Draugystės gatvėje, sekmadienio vakarą išdaužyti UAB „Solerta“ priklausančio traktoriaus „MTZ Belarus 82“ langų stiklai. Turtinė žala – 200 eurų. Turtas draustas. Įvykio vieta filmuojama.

 

Total
0
Dalinasi
Related Posts