2019 metų „Ateities mokytojo“ titulas – Gruzdžių gimnazijos pedagogei

2019-uosius Gruzdžių gimnazijos gamtos ir geografijos mokslų mokytojai Orintai Venckienei ir visai Gruzdžių gimnazijos bendruomenei vainikavo ypatingas apdovanojimas – mokytoją Orintą Venckienę privataus mokslinių tyrimų ir politikos analizės centras „Visionary Analitics“ už ateities kūrėjų ugdymą nominavo „Metų ateities mokytoja“.

Gruzdžių gimnazijos gamtos ir  geografijos mokytoja O. Venckienė privataus mokslinių tyrimų ir politikos analizės centro buvo pastebėta už savo veiklą Gruzdžių gimnazijos bendruomenėje – vykdomus projektus ir kitokias mokslo iniciatyvas. Mokytoja buvo atrinkta iš daugelio į Meilės Lukšienės premiją pretendavusių kandidatų.

„Metų ateities mokytoja“ O. Venckienė už ateities kūrėjų ugdymą Gruzdžių gimnazijoje apdovanota pinigine premija.

Gruzdžių gimnazijos bendruomenė išreiškė pasididžiavimą modernia, šiuolaikiška ir  žingeidžia mokytoja.

„Visionary Analytics“ išrinko jau trečią „Metų ateities mokytoją“. Privatus mokslinių tyrimų ir politikos analizės centras skelbia, kad mokytoja O. Venckienė sužavėjo įvairiapusišku išsilavinimu ir aktyviu dalyvavimu finansinio raštingumo, verslumo projektuose su savo mokiniais. Taip pat centrą sužavėjo ir pati Gruzdžių gimnazija, kuri tiki jaunais talentais ir skatina jų ugdymą.

„Visionary Analytics“ (VA) yra privačios politikos tyrimų centras, teikiantis taikomųjų tyrimų, vertinimo ir techninės pagalbos paslaugas Europos Komisijos institucijoms, tarptautinėms organizacijoms ir Lietuvos vyriausybinėms institucijoms. Centro paslaugos, kaip skelbiama, orientuojasi į tris sritis: švietimą, inovacijas ir taikomuosius tyrimus bei studijas.

Informaciją parengė Rita ŽADEIKYTĖ, rajono mero padėjėja

Orintos VENCKIENĖS albumo nuotr.

Total
0
Dalinasi
Related Posts